Tipy na darčeky pre ľudí, ktorí majú najradšej nevšedné zážitky

137

Čo sa darčekov týka, rozhodne platí, že sto ľudí, sto chutí. Niekoho najviac poteší dobrá kniha, niekto túži po niečom praktickom, čo mu chýba v domácnosti a niekto má najradšej zážitkové darčeky. A práve o nich budeme hovoriť. Čo kúpiť človeku, ktorý má najradšej zážitky?

Vyhliadkový let

Ak osoba, ktorú chcete obdarovať, nemá strach z výšok a lietania, skvelým zážitkovým darčekom je nezabudnuteľný vyhliadkový let lietadlom. Keďže sa neletí tak vysoko, ako v prípade bežného letu na dovolenku, človek si pri takomto lete oveľa detailnejšie prezrie krajinu pod sebou.

Tandemový zoskok

V prípade, že chcete obdarovať osobu, ktorá nemá strach z výšok a lietania a zároveň vyhľadáva adrenalín, dokonalým darčekom bude tandemový zoskok. Užiť si (pod dohľadom profesionálneho inštruktora) pád z výšky z výšky 3000 m n. m. je totiž zážitkom, na aký sa rozhodne nezabúda.

Jazda na okruhu

Pre ľudí, ktorí síce majú radi adrenalín, ale radšej pevne na zemi, je tu jazda na okruhu. A nie na nejakom obyčajnom aute, ale rovno na pretekárskom špeciáli. Rýchlosti, aké je možné pri takomto zážitku dosiahnuť, sú niečo úplne iné v porovnaní s tým, čo je možné (legálne) zažiť na bežných cestách.

Kurz bezpečnej jazdy

Zážitok za volantom (alebo aj na motorke) však nemusí byť len o rýchlosti, ale aj o bezpečnosti. Môžete totiž darovať kurz bezpečnej jazdy, ktorý obdarovanú osobu naučí, ako zvládať svoje motorové vozidlo v krízových situáciách.

Vstup do soľnej bane

Pre tých, ktorí majú radi kľudné zážitky, bude určite zaujímavý vstup do soľnej bane. Ide o darček, ktorý pozitívne vplýva na zdravie a je tak vhodný pre všetký vekové kategórie. Dalo by sa povedať, že čas strávený v soľnej bani má podobné účinky ako pobyt pri mori, len ide o podstatne dostupnejší darček.

Zdroj obrázka:

Autor: schulzfoto / Stock.adobe.com